GTA.cz

Asset - Cherry Popper Icecram Honza Svatoš | 29.09.2008

 (Little Havana, pořizovací cena : $20000, denní výdělek: $3000)

1. Distribution

Jediná mise. Vezměte si zmrzlinářské auto Mr. Whoopee a jeďte do přístavu prodávat "zmrzlinu". Zastavte, zapněte znělku (standardně nadefinovaná klávesa Shift) a čekejte na klienty. Pokud se neobjeví žádný člověk s označením, zkuste jiné místo, kde je více lidí. Pokud se najednou uskuteční více prodejů, začne to být nápadné a úroveň hledanosti stoupne na jednu hvězdičku. Proto si dejte chvíli oraz a počkejte, až úroveň klesne. Ale pokud jste v přístavišti, můžete si dovolit i dvě hvězdičky a poté rychle zajet do místního respray-shopu. A proč ještě jet do přístavu a neprodávat zmrzlinu jinde? V přístavu se sdružuje hodně lidí a není tu žádný gang, který by vás chtěl vytáhnout z auta. Takže jste v bezpečí, s lakovnou  v zádech.
Vaším úkolem je prodat 50 zmrzlin bez přerušení (bez vystoupení nebo bez vytažení policií). Po 50. obchodu vystupte, jinak se vám zpráva o dokončení úkolu nenapíše a mohli byste prodávat dál a dál. 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies