GTA.cz

Asset - Film studio Honza Svatoš | 29.09.2008

(Prawn Island, nákupní cena $60 000, denní výdělek $7 000)

1. Recruitmen Drive

Nejprve se seznámíme s tím, co nám filmové studio nabízí. Takže v budově Stage B je ukryta M4, která se bude hodit skoro v  každé misi. V areálu studií stojí Patriot, kterým můžete při nedostatku jiných dopravních prostředků jezdit a to celkem dobře. Pokud přejdete ulici před hlavní branou, najdete za plotem brnění.
A teď už k první misi. Je potřeba sehnat hvězdy pro váš první hanbatý film. Měly by to být Candy a Mercedes. Na Candy si počkejte v Downtownu, zrovna tam bude vystupovat z limuzíny po "práci" se senátorem. Nabídku by přijala, ale její agent se netváří chápavě. Dokonce na vás poštve své tři gorily a sám odjede. Gorily zabijte a vydejte se ho pronásledovat. Nebojte se, že by vám zmizel. Jen je podezřelé, že vždy, když zastaví, vylezou z jeho auta další tři ochránci... Zlikvidovat, včetně šéfa. A hurá za Candy. Nasedne k vám a jeďte za Mercedes. Ta se cpe v pizzerii v Downtownu. Dojděte se ji zeptat, zda-li by si ráda zahrála ve filmu. Kývne a taky nasedne k vám do auta. Obě hvězdy odvezte do studia..
Odměna: 1 000 $

2. Dildo Dodo

Mise, kde se ani jednou nevystřelí. Za studiem na vás čeká Skimmer, což je letadlo na plovácích a je naplněné reklamními letáky na váš film, které budete roznášet. No, spíš rozvážet...nebo ještě lépe rozhazovat nad městem. Ovládání letadla je snadné: plyn - klávesa dopředu, dolů - 9, nahoru - 6. Na mapě máte asi 6 modrých chechkpointů. Pokud jeden z nich proletíte, objeví se někde na mapě jeden červený, který musíte proletět, aby vyhazování letáků zase skončilo. Takže celkem 6x začnete vyhazovat letáky a 6 proletíte červený checkpoint, což je 6 tras. Benzínu máte dost, aspoň jsem neslyšel, že by někomu při letu došel.
Odměna : 2 000 $

3. Martha´s Mug Shot

Sledovací mise. Candy je opět pozvána k senátorovi a vás napadne, že by bylo fajn pořídit pár diskreditujících fotografií. Takže neváháte a Candy sledujete od studia, až k místu, kde z limuzíny vystoupí. Sledování se provede buďto helikoptérou Stretch, nebo jakýmkoli autem, které stopnete. Já používám styl přímého sledování, tj. že si sednu na střechu limuzíny a nechám se odvézt :-). Každopádně nenechejte limuzínu odjet, ani do ní nenasedejte, mise by tím skončila.
Vaším dalším úkolem je najít si vhodné místo, které najdete ve 4. patře protější budovy, do které se dostanete postraním vchodem. Připravte si foťák, zaměřte onu zajímavou dvojici úchyla Alexe a šlapky a udělejte pár fotek. Až skončíte, všimnete si, že po vás jde snad polovina všech policajtů ve ViceCity = pět hvězdiček! Po schodech jděte opatrně, čekají na vás dvě dvojice maníků z FBI, a u východu dvojice strážných. Teď se rychle dostaňte zpět do studia. Pokud jste přiletěli, tak zase odleťte :-)  Pokud jste přijeli autem, musíte si hrát s policajty na honěnou. Pozor! Oba vchody do studia jsou blokované a chráněné FBI. Pokud barikádu rozstřílíte, auto bouchne i s poldama a cesta je volná.
Odměna : 4 000 $

Alternativní řešení poslal M.Oulehla@senam.cz:

Stačí nasednout do vrtulníku Sparow a letět za limuzínou - až přeběhne video - všimněte si hotelu, kde máte vevnitř fotit - zepředu je na něm dost široká římsa, aby se na ní dalo pohodlně přistát s vrtulníkem sparow - odtud se dá také fotit a nemusíte se probíjet přes 4 patra budovy dolů - jen vyfotíte a pak odletíte z římsy přímo do filmových studií :-)
 

4 G-Spotlight

Čeká vás mise s rychlou motorkou PCJ 600 a se spousty skoků. Motorkou. kterou najdete hned u brány, dojeďte na vyznačené místo na mapě, po schodech na terasu a za roh dveřmi do kanceláří. Výtahem nahoru a připravte se na veleskok skrz sklo do protější budovy. Tento skok, když je správně proveden, se počítá jako unikátní. Projetím prvního check-pointu začíná mise. Snažte se vždy přesvědčit, kam budete skákat. Rozhodně nejezděte na plný plyn, někdy je potřeba naopak skočit málo a když pojedete rychle, přeletíte a spadnete na ulici. Pokud spadnete, musíte opět na začátek, přes schody, výtah, sklo... Taky je dobré myslet na to, že pokud vám motorka bouchne, musíte skočit na ulici a sehnat si jinou. Takže létejte opatrně a nepráskejte s motorkou jako se svojí školní taškou :-) Během mise se vám spustí po určitém počtu projetých bodů dvoje schodiště, takže v případě pádu už nemusíte jezdit od začátku.
Poslední skok, doběhnout k reflektoru, otočit ho na protější dům a zobrazit reklamu na váš nový film. Hotovo.

Tip: Po prvním check-pointu můžete klidně spadnout a zbytek kontrolních bodů už jen proletět v helikoptéře. Ovšem minete tak další dva unikátní skoky, které jsou na trase.
Odměna : 8 000 $

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies