GTA.cz

Asset - Kaufman cabs Honza Svatoš | 29.09.2008

(Little Haiti, nákupní cena $40 000, denní výdělek $5 000)

1. V.I.P

Snadné, během minutky musíte dorazit na Starfish Island a vyzvednout zákazníka. Ale co to? Přijede jiný taxík a vašeho klienta odveze! Je potřeba ho dohonit, zablokovat, poškodit, nakopat mu.... aby zákazník přestoupil k vám a vy jste ho mohl odvézt.
Pokud se vám to nepovede a konkurenční taxík dojede až na letiště, misi jste nesplnili.
Odměna : 1 000 $
 

2. Friendly Rivalry

Ve městě se objevily tři konkurenční vozy taxislužby. A co se dělá s konkurencí? Správně...
Po nasednutí do taxíku a přijetí mise získáváte lehčí palnou zbraň a dostatek nábojů.  Mise není časově omezená a končí až po likvidaci všech tří vozů.
Tip: Není nutné jezdit v taxíku, ve kterém misi začínáte. Můžete přesednout do něčeho rychlejšího a pohodlnějšího.
Odměna : 2 000 $

3. Cabmaggedon

Poslední úkol za taxislužbu. Máte prý vyzvednout Mercedes, která si vás objednala. Ale je to léčka!! Proto vám radím, zajeďte si nejprve k vjezdu do přístavu, naberte si tam zdraví a brnění a potom si dojeďte za hotel Hooker Inn pro raketomet. Teprve s touto výbavou se vydejte do oploceného dvora, kde na značce zatrubte. Místo Mercedes se objeví 6 vozů nepřátelské taxislužby. Vašim úkolem je přežít jednu minutu. Zdá se vám to málo? No, zkuste si to. Samozřejmě je opět více řešení. Stačí jezdit po dovře a vyhýbat se taxíkům, které do vás narážejí, případně se na chvíli schovat do garáže 8th Balls. Nebo můžete někde vystoupit a svým raketometem ukázat, kdo je tady silnější. To však neodporučuji, protože vybuchující auta by mohla poškodit i vaše auto a taky se stáváte snadným terčem k přejetí. Pokud minutu vydržíte nebo zničíte všech 6 vozů, následuje finále - přijede boss v ZebraCabu, v nejlepším taxíku ve městě. Toho už zlikvidujete snadno, stačí ho vystrkat do moře nebo použít raketomet.
Tip: dvůr je před zavřením volně přístupný, proto si do něj můžete přistavit více vozů a ty pak používat v průběhu mise.
Odměna : 5 000 $ a bonusové auto Zebra Cab 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies