GTA.cz

Gangy M. Biarinec & Radek Raudenský | 15.10.2013

The Families


 
Barva: zelená
Nepřátelé: Ballas a Vagos
Vozidla: BMX, Bucanneer, Buffalo, Emperor, Manana, Tornado

Náš starý známý gang, který má svou největší slávu pravděpodobně již za sebou. Jeho úhlavní nepřítel, gang Ballas, ovládl i jejich centrum - Grove Street, a tak se tento gang začíná čim dál tim víc rozpadat. Jeho členem byl i jeden z hlavních hrdinů, Franklin. S posouvajícím se příběhem Franklin gang opustí, ale to je jiná kapitola.


Členy Grove Street Families najdeme v okolí Strawbery a Chamberlain Hills. Při honičkách s policií doporučuji zajít právě sem, protože členové Grove Street vám vždy ochotně pomohou. Pokud trochu zapátráte v okolí Franlinova domu, najdete zeď s nápisem Welcome Back - We Missed You Last Time. Jedná se o Easter Egg, který vítá hráče zpět v San Andreas po hraní v Liberty City.

Ballas



Barva: fialová a bílá
Nepřátelé: Families a Vagos
Vozidla: Felon, Peyote

Také velmi známý gang už z dob prvního San Andreas. Ballasové, jako úhlavní nepřítel Families, s nimi vedl (a pořád vede) boje, tentokrát bohužel vyhrávají a čim dál více se stávají nejnebezpečnějším gangem v Los Santos.

Dobyli centrum Families, Grove Street, kde se nyní soustředují. Pokud s Franklinem vjedete na jejich území, jste tázáni k odchodu a pokud neodejdete, začnou po vás nemilosrdně střílet. Většinou se sdružují po skupinkách 5-10 členů ve větším okolí. Nedoporučuji tedy jezdit do Grove Street bez zbraní a neprůstřelné vesty :)

The Lost




Barva: motorkářské oblečení
Nepřátelé: Trevor Philips
Vozidla: Hexer, Lycan, Revenant, Diabolus, Hellfury, Zombie, Slamvan, Gang Burrito

Motorkářský gang vedený Johnym Klebitzem, známým již z The Lost and Damned. Po dřívějších neshodách s Johnym je Trevor jeho nepřítel, a tím pádem i nepřítel celého The Lost. Pokud s Michaelem nebo Franklinem vjedete na jejich území, které se nachází v Blaine Country nebo Stab City, můžete bez povšimnutí projet. Pokud si vás ale všimnou když hrajete za Trevora, ve většině případech začnou okamžitě střílet.

Marabunta Grande



Barva: modrá, černá, bílá
Nepřátelé: Los Aztecas a Vagos
Lokace: El Burro Heights, Vespucci Beach a Murietta Heights

I přes to, že to není příliš velký ani důlěžitý gang, jsou to takový smrtelní mravenečci. Pokud nenosíte nic, co by patřilo k jejich gangu, vyzvou vás k odchodu, jinak začnou střílet. Většinou mají dobré zbraně, díky bohatství z obchodů s drogami.

Madrazo Cartel



Barva: nejčastěji fotbalové dresy
Lokace: La Fluente Blanca

Nejedná se úplně o gang, ale lidé pod Martinem Madrazem jsou podobnou skupinou.

O´Neilovi



Barva: Není to uplně určené, nosí ošoupané oblečení, tetování nebo vesty.
Lokace: Grand Senora a Desert Scrapyard

Setkáte se s nimi v misi s Trevorem, ale v podstatě jde o takový menší lokální gang. Většinou nejsou ani ve velkém počtu, třeba jen ve 2-3.

Variors Los Aztecas



Barva: tmavě modrá, tyrkysová
Nepřátelé: Mara Bunta a Trevor Philips
Lokace: Blaine County

Najdete je na nahodilých místech po Blaine County, ale i tento gang zažil lepší časy. Nyní se i přes nějaké nepokoje přítelí s gangem Vagos, který byl jejich nepřítelem. Los Aztecas byl také jeden z gangů ve starém SA a také pomalu upadá. Není proto divu, že členy gangu najdete často i u obchodů s alkoholem.

Vagos

 



Barva: žlutá
Nepřátelé: Families a Ballas
Lokace: Rancho, Jamestown St, Vespucci Beach

Mexický gang, který sdílí své území s Aztecas a i přes to, že už to není tak početný gang, jsou velice nebezpeční. Shlukování ve velkých skupinkách, a nošení oblečení jiných gangů je velice provokativní, proto se nedivte, když se vaše procházka po Los Santos skončí pobytem v nemocnici.

Triády



Nepřátelé: Gang je celkově nepřátelský
Lokace: Little Soel

Gang poznáte tím, že členové jsou asijského původu a velice často mají dlouhé vlasy. Je velice těžké najít Triády, i já jsem je hledal velice dlouho abych viděl jejich chování. Jsou velice agresivní, a to nejen k gangům, ale i k normálním lidem. Nachází se v Little Soelu, většinou okolo vchodů do ubytoven.


Vedlejší gangy

Korean Mob



Lokace:
Little Seol


Nijak důležitý gang, ale nachází se také v Little Seolu a je odlišný od Triád. Můžeme najít jak starší, tak i mladší příslušníky. Starší nosí většinou košile, mladší mikiny a tepláky.

Armenian Mafia



Farba: hnedá, šedá
Lokace: La Puerta

Menší skupina postarších kriminálníků, operující na vrakovišti v La Puerta.

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!