GTA.cz

Tetování M. Biarinec | 26.08.2013

Navštivte jeden z našich místních tetovacích salonů jako je Ink Inc nebo Blazing Tattoo a nechte si od jednoho z talentovaných a vysoce kvalifikovaných umělců pomoci učinit rozhodnutí, které vydrží navždy.

 

                  

 

Abyste vyčnívali, potřebujete tetování

Každý respektovaný obyvatel města má tetování v kůži a kov v obličeji. Navštivte jeden z našich místních tetovacích salonů jako Ink Inc nebo Blazing Tattoo a nechte si od jednoho z našich talentovaných a vysoce kvalifikovaných umělců poradit s rozhodnutím, které potrvá navždy.
Oplakáváte bývalou ženu? Právě jste se rozvedli? Líbí se vám obrázky koček visících z větve? Chcete být sexy s tetováním nad zadkem? Je to jen na vás.
Pojďte na rychlou prohlídku obchodu!

 


 


   
Potetovat si ve hře můžete tělo, ruce a nohy.


 

Tetování - Trevor

Tetování - Franklin


Tetování - Michael

 

 

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!