GTA.cz

FAQ (často kladené dotazy) M. Biarinec | 10.06.2015

1. Žádná postava nemá přístupné mise - řešení.

Jsem zhruba v půlce příběhu a žádná z postav nemá k dispozici mise, co mám dělat?

Jelikož se tahle otázka v návštěvní knize vyskytuje hodně často, rozhodl jsem se napsat řešení.

Řešení je velice jednoduché. Máte zrovna před loupeží a musíte sehnat únikové (getaway) vozidlo. To znamená, že je třeba "vypůjčit si" nějaké dobré, ale málo výrazné auto, dejme tomu Premier. Následně s autem zajet to LS Customs a opravit ho. Dále doporučuji koupit lepší motor, brnění, neprůstřelná kola... Zkrátka, aby to auto něco vydrželo, když se bude ujíždět před policií. Nyní auto musíte zaparkovat na nějaké klidné, univerzální místo. Nesmí to být příliš blízko místa činu, vládní instituce (policie, nemocnice...) ani místa plánování loupeže. Nejlepší je nějaká boční ulička nebo neosvětlené parkoviště. Nyní stačí zavolat Lesterovi. Pokud nebude mít námitek, práci jste odvedli dobře a měly by se zpřístupnit další mise.

Vikom

 

2. Jak přesunout soubory hry na jiný disk, nebo jinou část disku ve stejném PC, aniž bych musel hru znovu nainstalovat?


(Modelová situace - disk C: je systémový s již nainstalovanou hrou GTA V. Hru však chceme přesunout z důvodu úspory místa na jiný disk.)
Soubory hry překopírujte na vámi zvolený jiný disk - např. "D:". Vytvoříme znovu zástupce na ploše s novou cestou ke spouštěcímu souboru.
Nyní již zbývá pouze upravit registy. V registrech - HKEYLOCALMACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/Rockstar Games/GTAV upravíme zadanou cestu na novou. Z disku C: na D:. Například D:/Program Files (x86)/Rockstar Games/Grand Theft Auto V.

 

 

3. Jak silný budu potřebovat počítač? Jaká je doporučená konfigurace? 

Doporučená konfigurace a zároveň minimální konfigurace PC je uvedená zde

 

4. Hraju GTA Online a dostal jsem BAN, co mám dělat? 

Tuto otázku řeší spousta hráčů, proto jsme ji rozepsali v následujícím  článku.

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!