GTA.cz

Edice hry M. Biarinec | 23.05.2013

Tisková zpráva společnosti Cenega Czech 12/2013: Oznámení speciální a sběratelské edice hry Grand Theft Auto V!

S radostí oznamujeme podrobnosti o speciální a sběratelské edici hry Grand Theft Auto V, jejichž předprodej byl u vybraných prodejců z celého světa zahájen.

Hráči, kteří si počínaje dneškem až do 17. září předobjednají libovolnou edici Grand Theft Auto V (včetně speciální edice, sběratelské edice či běžné prodejní verze hry), získají speciální bonus – budou ve hře moci řídit jadernou vzducholoď.


Vysoko nad ulicemi Los Santos se vznáší jaderná vzducholoď, propagující produkty nejlepšího výrobce pneumatik v Los Santos (které si můžete zakoupit ve všech obchodech LS Customs). Předobjednejte si hru již dnes a získejte možnost usednout do kokpitu legendárního poklidného vládce oblohy nad Los Santos.

Grand Theft Auto V: Speciální edice obsahuje:


  • Plnou prodejní verzi hry Grand Theft Auto V

  • Sběratelský SteelBook s exkluzivním potiskem

    Tento speciální SteelBook má oboustranný, dosud nikde nepublikovaný obrázek Michaela, Trevora a Franklina. Díky zvláštním barvám a metalickému potahu vyniknou všechny podrobnosti kresby, jež byla vytvořena exkluzivně pro tento SteelBook.

  • Mapa

    Tato exkluzivní mapa o rozměrech 55 x 68 cm pokrývá celé Los Santos a okolní Blaine County. Tajemné značky ukazují, kde lze snadno přijít k penězům, a další významná místa, jež by žádný podnikavý člověk neměl přejít bez povšimnutí.

  • Vylepšení speciální dovednosti

    Michael, Franklin i Trevor mají jistou unikátní speciální dovednost. Díky tomuto vylepšení se bude její ukazatel doplňovat o 25 % rychleji.

  • Výzvy letecké akrobacie

    V režimu pro jednoho hráče budete po celém Los Santos a Blaine County nacházet různé zábavné výzvy letecké akrobacie.

  • Bonusové oblečení, tetování a další

    Michael, Franklin a Trevor získají do svých šatníků bonusové oblečení, v tatérských salónech si budou moci nechat udělat specifická tetování a obchodníci z Los Santos a Blaine County jim budou ochotni prodat i řadu speciálního zboží.

  • Bonusové zbraně

    V režimu pro jednoho hráče budou v řetězci obchodů Ammunation zdarma k dispozici následující speciální zbraně: pistole ráže .50, brokovnice „bullpup“ a bojové kladivo.

Grand Theft Auto V: Sběratelská edice obsahuje všechny výše uvedené bonusy z Grand Theft Auto V: Speciální edice a navíc také následující:

 

  • Bezpečnostní taška Grand Theft Auto V s klíčem v podobě loga

    Tato unikátní bezpečnostní taška o rozměrech 27 x 22 cm, která svou inspiraci čerpá z loupeží ve hře Grand Theft Auto V a do níž si můžete ukládat své cennosti, se odemyká speciálním, laserem opracovaným klíčem. Na zadní straně je na ochranném rohu vytlačené logo Rockstar Games a dále zde najdete rámeček pro jmenovku.

  • Kšiltovka Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY™

    Na přední části této exkluzivní kšiltovky značky New Era 9FIFTY™ je vyšité logo Los Santos, na levé straně se nachází černé logo Rockstar Games na pravé logo Grand Theft Auto ‚V‘. Pomocí pásku na zadní straně lze velikost snadno upravit.

  • Vlastní postavy pro Grand Theft Auto Online

    Zpřístupněte si v systému tvorby postav Grand Theft Auto Online klasické postavy z Grand Theft Auto.

  • Jedinečná vozidla a garáž

    Hráč okamžitě získá garáž pro vlastní vozidla. V režimu pro jednoho hráče zde najde legendární Hotknife Hotrod ze 30. let a silniční kolo CarbonRS. V Grand Theft Auto Online hráči získají špičkové elektrické auto Khamelion.

Grand Theft Auto V: Sběratelská edice je zabalena v exkluzivní krabici, která má víko ozdobené plastickým logem Grand Theft Auto V a na níž díky matové povrchové úpravě neulpívají otisky prstů.

Díky množství digitálního obsahu a exkluzivním dárkům s motivem Grand Theft Auto V nabízí Grand Theft Auto V: Sběratelská edice a Grand Theft Auto V: Speciální edice fanouškům jedinečnou možnost, jak stylově oslavit návrat série GTA. Všechny verze lze předobjednávat od dnešního dne do 17. září 2013 či do vyprodání velmi omezených zásob.

 

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!