GTA.cz

GTA Online - BAN - Rockstar anti-hacking policy Veronika Kailová | 08.01.2017


 

Rocskstar má nastavená velmi striktní pravidla ohledně GTA Online a veškeré jejich porušení např. ve formě používání modů/cheatů atd. je zakázáno a trestáno. Hráči za porušení dostávají BAN, to znamená, že hru po určitou dobu nemohou hrát.

Pokud Vás zajímá, proč je Rockstar tak tvrdý v případě dávání BANů, vysvětlení je jednoduché. Hráči, kteří si pomáhají hackováním a nelegálně se obohacují, kazí hru a herní zážitek všem ostatním, kteří jsou poctiví. Dále tím také způsobují finanční újmu Rockstaru. Rockstar tedy tímto způsobem chrání jak zájmy své, tak zájmy svých poctivých hráčů, kteří hrají fair play.

Existují tři druhy BANů:

  1. Krátkodobý = 2 týdny
  2. Střednědobý = 2 měsíce
  3. Permanentní = napořád, některé zdroje uvádí 20 let


V případě získání permanentního BANu přicházíte o právo hrát GTA Online. Proto si předem uvědomte, jestli vám opravdu hackování stojí za to, abyste za reálné peníze, které vás hra stála, přišli o možnost hrát Online, který je tak zábavný a každou chvíli přináší nový, neopakovatelný obsah. Jediná legální možnost, jak si znovu zahrát GTA Online po získání permanentního BANu je totiž koupit si novou hru.

Za co můžete BAN získat? (platí pro všechny herní platformy)

  • Při použití modifikací pro sebe nebo ostatní
  • Získání, přijmutí, nebo utrácení GTA$, které hráč úmyslně získá od modera
  • Získání, používání věci nebo ovlivnění vzhledu (nový skin, oblečení...), kterou si za GTA$ hráč koupil, příp. získal od modera
  • Pokud jste ve stejné session a opakovaně hrajete s moderem, můžete dostat BAN – POZOR – v tomto případně od něj nemusíte ani nic úmyslně přijmout, stačí, že s ním opakovaně hrajete.
  • Případně další neobvyklé činnosti, které jsou v rozporu s fair play a které Rockstar vyhodnotí jako podezřelé


Jak se zachovat v případě potkání modera?
Pokud taková situace nastane (a není to bohužel nic ojedinělého), nahlaste ho přes herní menu (v sekci Online zvolte Players a jméno moddera, dále vyberte možnost Report a Exploit. Dále opusťte session, ve které se společně s moderem nacházíte. Pokud vám dal nějaké GTA$, neutrácejte je! Obdrženou částku ohlaště ve formuláři na stránkách Rockstaru. Utrácejte pouze takový finanční obnos, který jste měli před tím, než vám moder peníze přidal. Velmi často vám Rockstar takto získané peníze zabaví a rovnou Vám nadělí i BAN.


Jak se bránit, pokud jste BAN získali neprávem?
BAN můžete získat neprávem, pokud jste cíleně žádné peníze nebo jiné věci od modera nechtěli a dal vám je proti vaší vůli. Dále pak v případě pokud jste v dané session s moderem hráli náhodně a ojediněle. Také se ujistěte, že nepoužíváte žádné modifikace.
Pokud splňujete tyto podmínky, můžete přes formulář na těchto stránkách zažádat o zrušení banu. Žádost je nutné napsat v angličtině a uvést svůj nick ze Social Clubu, příp. jiných aplikací (heslo naopak nikdy neuvádějte),

Pokud chcete používat mody a cheaty, můžete tak činit v GTA 5 (story mod – tj. základní hra bez připojení na GTA Online). V případě hackování v GTA Online je jen otázka času, kdy dostanete BAN a zbytečně se připravíte o svůj účet a získaný pokrok.

 

GTA.cz plně podporuje Rockstar v otázce ohledně hraní čisté hry bez podvodů. Děkujeme, že chrání a vždy chránila poctivé hráče!

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!