GTA.cz

Najdi místo 2013 Honza Svatoš | 07.04.2013

Soutěž Najdi místo 2013 byla obnovena na Vaše vyžádání, jako výsledek předchozí ankety, čím si zde chcete zpestřit dlouhé čekání na GTA V. Probíhala ve 14ti kolech, v náhodně vybraných dnech a časech.
Jaký byl Váš úkol? Poznat a najít uvedené místo ve hře, udělat vlastní screenshot a poslat ho na adresu gtasoutez@gmail.com s předmětem "Najdi místo - Xté. kolo". Pokud jste splnili tyto podmínky a byli mezi prvními třemi, zveřejnili jsme Vaše jména/přezdívky. Také jste dostali body, které se během celé soutěže sčítali. Po skončení soutěže jsme nejlepší z Vás ocenili drobnou cenou - odznáčkem našeho webu. Mimo to jste natrvalo zapsáni v naší síni slávy :-).

 

Konečné výsledky:

1. Anymouse_404 15
2. AldaCZ  14
3. Alex_AvP1 13
4. Peter Weiss 10
5. Jarda605  7
6. Mannoroth81  7
7. Vikom  6
8. Leity 6
9. James_Nextern 3
10. Michael  2
11. SanAndreas  2
12. Prymus 2
13. KeHoCi 2
14. TommY Hirsch 1
15. Woozie 1
16. Satik64 1

 

výsledky jednotlivých kol: 

 

1. kolo

 

První kolo bylo snadné, samozřejmě je to z GTA San Andreas a je to vrchol letištní budovy v Los Santos. Viz řešení.

 

Nejrychlejší byli:

 

1. Jarda605 - 3 body

2. Anymouse_404 - 2 body

3. Peter Weiss - 1 bod

 

 

 

2. kolo

 

Druhé kolo bylo asi ještě snazší, protože přišlo mnohem více odpovědí. Zajímavé je, že většina až druhý den. A kde že bylo ono tajné místo? Ve hře GTA Vice City, v horním patře Malibu Clubu.

 

Nejrychlejší byli:

 

1. Anymouse_404 - 3 body

2. Michael - 2 body

3. TommY Hirsch - 1 bod

 

 

 

3. kolo

 

Ve třetím kole jsem Vás chtěl zmást takovým obyčejným, nevýrazným domem, kterých je v GTA IV plno. Tušil jsem, že to někdo najde, ale netušil jsem, že to budou nakonec jen tři lidé. Takže všichni zúčastnění jsou zároveň vítězové :-)

 

1. Anymouse_404 - 3 body

2. Peter Weiss - 2 body

3. Mannoroth - 1 bod

 

 

 

4. kolo


Ve čtvrtém kole jste zklamali, nepřišel ani jeden e-mail, zřejmě je GTA III už příliš staré nebo to na Vás bylo už příliš těžké. Takže tentokrát žádné body!

 

 

5. kolo

 

Páté kolo bylo snadné, abych vyzkoušel, jestli máte ještě zájem soutěžit. Máte :-) Přišlo 6 správných odpovědí a další, které byly sice správné, ale nesplňovaly všechny podmínky.

Poznali jste dům (srub, chatrč) Cataliny, severně od LosSantos. A tady jsou nejrychlší tři:

1. Jarda605 - 3 body

2. Peter Weiss - 2 body

3. Anymouse_404 - 1 bod

Jen pro informaci, další s nevelkým časovým odstupem byl Michael, Tomas93 a Kubo.

 

 

6. kolo

 

 

Někdo psal, že to bylo těžké, někdo zase že lehké, ale přišel obvyklý počet emailů, cca 8. A kde že vznikla ona fotka? V San Fiero, na špici jednoho mrakodrapu, ve tvaru věže.

Nejrychlejší byli:

1. AldaCZ - 3 body

2. SanAndreas - 2 body

3. Jarda605 - 1 bod

 

 

7. kolo

 

 

Tak tentokrát to bylo lehké, ach jo, já to neumím odhadout :-) Řešení (hlavně pro DIMIho ;-) ) je zde a je to samozřejmě v GTA VC, nákupní centrum.

 

Nejrychlejší byli:

1. Vikom - 3 body

2. Anymouse_404 - 2 body

3. Woozie- 1 bod

Další skončili Mannoroth, BloodLuke=, MiNsrAK, Tomas93...

8. kolo

 


Opět těžké kolo, dokonce dvojité kolo, kdy jsem Vás nechal hádat rovnou dva obrázky. Jediný, kdo obě místa našel, byl Mannoroth. Slíbil jsem dvojnásobné body, dobrá tedy, má je mít.

 

1. Mannoroth - 6 bodů

2. ----

3. ----

 

Řešení bylo: GTA IV (BOGT). První obrázek byl kanál, které ale byly v dané oblasti 3. Druhý obrázek je zase soutěska s květinami hned vedle pobřeží

 

 

9. kolo

Řešení pro deváté kolo bylo k nalezení v GTA San Andreas, ve městě San Fiero, na letišti - viz řešení. Místa v SA vždycky přilákají více soutěžících, evidentně je to Vaše nejoblíbenější hra. Nejrychlejší byli:

1. James_Nextern - 3 body

2. Anymouse_404 - 2 body

3. AldaCz - 1 bod

 

O pár minut později to byli tito další: Prymus, blazenV a Satik64. Gratulujeme!

 

 

10. kolo

 

Nejdřív se chci omluvit za kvalitu screenu, který je strašně tmavý. Pak také za to, že antén, které vrhají tento stín, je ve hře více. Ale nakonec jsem uznal všechny varianty, co nám přišly. Jen pro zajímavost, ten originální vysílač je u San Fiera na kopci, viz mapa a fotka okolí.

Zde jsou první tři:

1. AldaCz - 3 body

2. Prymus - 2 body

3. Satik64 - 1 bod

Další byli: Craft2002, Tomi Laci a Zabo. Gratulujeme!

 

 

 

11. kolo

 

Na tomto kole není pozoruhodný ani počet správných odpovědí, ani počet zúčastněných, jen rychlost první odpovědi, která přišla už 20 minut po startu :-) Poznali jste GTA IV (TLaD) a zadní stěnu obchodu ThorToys.

Nejrychlejší byli:

1. Peter Weiss - 3 body

2. Anymouse_404 - 2 body

3. Leity - 1 bod

Další místa: Alex_AvP1 a Zbyňas.

 

12. kolo

 

Už za pár minut po vyhlášení přišla první správná odpověď. Za hodinu a kousek tu byla druhá. A potom, skoro jako vždy, dlouho dlouho nic, takže na třetí místo jsme čekali až do druhého dne. A kdo je mezi vítězi tentokrát?

1. Leity - 3 body

2. Peter Weiss - 2 body

3. Alex_AvP1 - 1 bod
Další nevýherní místa, tedy místo, obsadil Joue93.

13. kolo

 

Přišly 3 velmi rychlé odpovědi, až jsem se divil. Že bych měl zase začít dávat něco těžkého? Třeba pohled do moře? :-) Tentokrát byla správná odpověď "drtič v kamenolomu blízko LasVenturas", konkrétně tento. Pořadí vyýherců:

1. Vikom - 3 body

2. Leity - 2 body

3. Alex_AvP1 - 1 bod

Další byli: Anymouse_404, Wiikii, Peter Weiss...

 Finálové kolo

 

 

(řešení)

 

 

(řešení)

 

 (řešení)

 

 

(řešení)

 

 (řešení)

 

 

(řešení)

Ve finálovém kole vyhrál Alex_AvP1, který jako jediný poslal všechny správné odpovědi. Druhý nejlepší byl AldaCz, který poslal správné odpovědi za SanAndreas a navíc jako první, takže ještě získal bonusové body. Poslední kolo bylo asi nad vaše síly, protože přišly pouhé TŘI maily!! Škoda, dalo se nahrabat dost bodů a tabulka vítězů mohla dopadnout úplně jinak.

 


vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!