GTA.cz

Vánoční soutěž 2011 Redakce | 17.11.2011

 

Milí čtenáři,

protože máme na skladě ještě pár odměn (trička, odznáčky…) a blíží se Vánoce, rozhodli jsme se jich pár pustit mezi vás. Nedáme Vám je ale zadarmo, budete se muset trošku snažit.

Tématem letošní vánoční soutěže bude vytvoření hlaviček pro naše moduly. Pokud patříte mezi věrné čtenáře, víte, že už zde obdobná soutěž byla. Pravidla se prakticky nezměnila. Pošlete nám svůj originální autorský výtvor hlavičky, která bude mít rozměry a povinné grafické prvky, které naleznete v této šabloně (PNG) nebo v této šabloně (PSD). Povinnými grafickými prvky se rozumí nápis „grand theft auto“ a patička „scorpions.cz“. Tyto prvky musí obsahovat každá doručená hlavička, jinak nebude zařazená do soutěže.

Jiná omezení než to, aby šlo o váš výtvor, který se drží naší šablony nemáte! Takže můžete pustit uzdu fantazii. Hlavičky můžete vytvářet na všechny moduly kromě GTA IV.

Vaše výtvory budou na web vkládány opět anonymně, aby nedocházelo k taktizování a měl šanci vyhrát každý bez ohledu na popularitu na GB nebo fóru. Soutěže se můžou zúčastnit všichni CZ i SK čtenáři včetně našich redaktorů. Hlavičky posílejte na mail czech.gta/zavinac/gmail.com . Do předmětu dejte heslo „soutez

Ale pospěšte si, soutěž bude trvat pouze do 15. 12., aby dárky stihly dorazit do Vánoc. Pojďte na gta.cz zanechat kousek sebe :o)

Kajlin
Za redakci GTA.cz
 

vyhledávání

reklama

screenshoty dne

Screenshot dne
Parkour - Tobias1102_SK

editorial

Grand Theft Auto 6 se nám po sakra dlouhém čekání již oficiálně ukázalo. Dočkáme se ale odložení, nebo to tentokrát nenastane? Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!