GTA.cz

Jacobovy drogové mise Vojta | 14.08.2013

O co jde? Jde o nepovinné mise, které můžete plnit pro Little Jacoba po misi Shadow a to přes mobilní telefon. V kontaktech dáte Little Jacob, pak kliknete na „job“. Drogová mise začne. Doporučuju mít plné zdraví, protože se bude střílet.

Cerveza Heights Carstack

Odměna: $250
Doporučuju si opatřit zbraně, nejlépe samopal a brokovnici. Jeďte ke kontrolnímu bodu, kde jděte ke kontejneru. Tam vás přepadnou. Jste tedy na dvorku, dva chlapy přijedou v autě a tři jsou na střecháh. Všechny je postřílejte, můžete se krýt za autem. Není to těžké, postřílením všech nepřátel mise končí.

Beechwood City Delivery

Odměna: $250
Nasedněte do připraveného auta a jeďte do určené lokace. Musíte to stihnout do určitého časového limitu. Auto zaparkujte před barákem, běžte dovnitř, kde je chlápek. Běžte k němu a uzavřete obchod. Nic těžkého, jenom jeďte rychle.

Meadow Hills Delivery

Odměna: $250
Připravte si zbraň, doporučuju samopal. Nasedněte do připraveného auta a jeďte do Meadow Hill. Zaparkujte a vystupte. Přepadnou vás nepřátelé, tak bacha. Jeden stojí v uličce nahoru, dva vylezou z auta napravo a jeden jde z leva. Postřílejte je a máte hotovo.

Meadow Hills Delivery 2

Odměna: $250
Jeďte na určené místo a nezapomeňte na zbraň. Vystupte a běžte k popelnici, kde se vás budou snažit zabít gangsteři. Zastřelte je. Mise je kompletní.

Festival Towers Meadows Park Delivery

Odměna: $250
Nastupte do předpřipraveného auta a jeďte na určené místo, kde opusťe auto a dojďete k chlápkům. Obchod uzavřete v pohodě, ale objeví se policajti. Musíte ujet a ztratit se jím, takže nastupte do auta, šlápněte na to a zmizte. Hotovo.

Steinway Delivery

Odměna: $250
Tento úkol má časový limit. Musíte rychle dojet k dealerovi a uzavřít obchod. Až budete u dealera, opusťe auto, jděte k němu, uzavřete obchod a máte hotovo.

Willis Delivery

Odměna: $250
Naskočte do auta a jeďte na určené místo. Vystoupíte a jdete ke chlápkům. Samozřejmě, obchod vám překazí policie, takže si vemte zpět auto a zbavte se jí. Máte hotovo.

East Island City Delivery

Odměna: $250
Tentokrát zboží musíte doručit do jedné herní hodiny. Nastupte do připravené kraksny a jeďte do tunelu, kde vystupte, jděte ke chlápkovi a uzavřete obchod. Mise kompletní.

Schottler Delivery

Odměna: $250
Úkol na čas. Jeďte co nejrychleji do Schottleru, osoba, které předáte zboží je pod mostem. Vystupte z vozu, jděte k zákazníkovi, uzavřete obchod a je to.

Outlook Park Delivery

Odměna: $250
Bude potřeba zbraň, doporučuju SMG. Nastupte do připraveného vozu a jeďte do parku pod malý mostík, kde na vás v cutscéně zaútočí čtyři nepřátelé. Všechny je zastřelte a máte misi kompletní.




 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies