GTA.cz

O hře - Savehousy Tomáš Hromada | 15.02.2009

 
V tomto článku bych vás rád seznámil se savehousy v GTA IV. Jestli myslíte, že jsou stejně četné jako v San andreas, jste na velkém omylu. Je jich pouze pět a nemáte žádnou šanci nějaký další koupit.

1) Romanův byt



 

Je to váš první dům, je tu možnost pouze uložení a šatna. Moc se v tomto bytě nezabydlujte, budete se stěhovat. Ale více v Návodu nebo přímo ve hře.


2)Byt Mallorie - při/po misi Roman’s Sorrow



 

Docela pěkný byt, neobsahuje ovšem nic jiného než místo k uložení a šatnu. Tento byt vám bude zpřístupněn na pomezí prvního a druhého cyklu hry.


3) Playboyova vila - Po misi „The Holland play“ 

 
Když máte na výběr zabýt Dwayna nebo Playboye X, tak zabijte playboye, budete mít o savehouse víc a navíc budete mít nového přítele, Dwayna. Když zabijete Dwayna, tak dostanete 25 000$. Má šatnu a je to také jediné místo ve hře kde seženete GTA 3 šaty. Proto doporučuji zabít Playboye X, i když to může připadat těžší a i když vám mohl připadat sympatický.


4) Byt poblíž Middle East Parku



 

Tento byt je nejlepší, pokud nepočítám bonusovou Playboyovu vilu. Má vlastní šatnu která funguje na principu, že si můžete obléct vše co jste na sobě již měli. Má i celkem velké místo před domem na auta a fungující výtah. Obdržíte ho ve třetím cyklu hry, protože do něj Roman investuje.


5)Byt po misi smackdown



 

Toto je váš finální byt, žádný jiný už nedostanete. Nemá šatnu, a vybavením se podobá bytu Mallorie. Dostanete ho ve třetím cyklu hry.
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše

Zahrajte si hry online hned teď!

© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies