GTA.cz

Easter Eggy Štefan Šmihla | 30.11.2008

V GTA3 nám ešte Rockstar Games nepripravilo toľko Eggov ako v GTA: Vice City a v GTA San Andreas, ale hlavne že sú vôbec nejake ako žiadne.


Tajný nápis


 

Na juhozápade Staunton Island v štvrti Bedford Point je parkovisko. Odohrávala sa v ňom posledná misia pre King Courtneya (zelený telefón) v ktorej po vás chodili zo štyroch dodáviek teroristi. Musíte si zohnať sanitkou a pristaviť ku stene, k tejto sanitke si pristavte menšie auto. Na toto ato skočte, z toho auta skočte na sanitku a zo sanitky preskočte stenu (nemusí sa vám to podariť na prvý krát). Keď ju preskočíte tak niekde tam na stene je tento napis.

Obrázok v zošite


 

V Staunton Island je štadion. V jeho okolí by ste mali objaviť chlapíka s copom a so zošitom. Musíte ho zastreliť zozadu aby spadol na brucho. Potom po ňom strlte sniperkou a ten zošit sa mu otvoril. Pozrite si ten obrázok, no nie je to easter egg ;)?

Logo Rockstar Games


 

Pri tom istom štadióne môžete objaviť billboardy Rockstaru.

Mesiac


V noci strelte sniperkou do mesiaca. Mal by zmeniť svoju velikosť 

 

Spomienka na GTA 1 a GTA 2

 

Nájdete ju na začiatku štvrte Torrington v Staunton Island (napravo od Callahanského mostu) v takej presklennej budove. Dole pod schodamy sú dva počítače, na nich sú zapnuté predchádzajúce verzie GTA. Jednoznačný easter egg :)

 

 

 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies