GTA.cz

Hlavní postavy Michal Deus | 10.10.2008

Zde máte přehled hlavních postav, které potkáte ve hře.

1) Claude Speed




Hlavní hrdina celé hry, za kterého hrajete. Nepromluví sice ani slovo, ale je to dost tvrdý chlapík. V úvodu ho při vykradení banky zradí jeho přítelkyně Catalina, on ale přežije, dostane se při transportu do vězení na svobodu a pátrá po Catalině celou hru.

2) 8-Ball




Jeden ze spoluvězňů, kterému se podaří s vámi uprchnout. Najde vám novou skrýš a zajistí práci u mafie. Má po celém Liberty tři podniky s výbušninami, tak se tam nezapomeňte stavit pro nějaké ty prskavky.

3) Luigi




Jeden z vůdců mafie, která ovládá Portland. Budete pro něho chvíli pracovat, než si zajistíte vyšší a lépe placenou práci.

4) Mick




Jedna z největších goril, která pracuje pro Luigiho. Je to jeho osobní stráž, bez které nejde Luigi téměř nikam.

5) Misty

 


Jedna z největších šlapek v Luigiho klubu. Několikrát ji budete muset někam odvézt.

6) Joey Leone




Druhý z menších mafiánských bossů. Má svoji autoopravnu kousek od přístavu. Budete pro něj také chvíli pracovat.

7) Tony Ciprania




Třetí takový mafiánský miniboss, pro ketrého budete pracovat. Jeho matka má restauraci uprostřed Saint Marks.

8) Salvatore Leone

 


Největší a jediný skutečný boss sicilské mafie, i když si občas ostatní myslí, že tomu tak není.. Velice vážená osoba, která pro vás bude mít nějakou tu fušku. Nakonec vás bude chtít zabít, ale to se mu nepovede. Ihned po tom zabijete vy jeho.

9) Maria




Jedna ze Salvatorových přítelkyň, se kterou se trochu více sblížíte. Zamiluje se do vás, pomůže útect ze Salvatorovy pasti a poskytne vám kontakt na japonskou mafii.

10) kudrnáč Bob




Jeden z barmanů u Luigiho a také vrchních práskačů kartelu. Za jeho drzost ho zabijete.

11) Asuka

 
 
 
Hlavní šéfka japonské mafie - Yakuzy. Budete pro ní pracovat téměř do konce hry a ona vám pomůže se vším, co bude třeba. Nakonec ji ale Catalina zabije.

12) Ray




Policista, který pomáhá Yakuze a dohazuje jim informace. Budete pro něho často pracovat a nakonec se vám vaše skutky bohatě odmění, než odletí do Vice city.

13) Kenji Kaseno




Bratr Asuky a druhý vůdce Yakuzy. Vlastní kasino na Staunton Islandu a budete pro něj pracovat. Nakonec ho ale kvůli nutné válce zabijete.

14) Donald Love




Velice vážený člověk a bohatý. I pro něj budete pracovat za dost slušné peníze a stanou se z vás obchodní partneři.

15) Old Gentleman


 

Starý orientální gentleman, kterého vysvobodíte pro Donalda. Mimochodem ho zajal kartel v úvodním intru.

16) Miguel

 
 
 
Druhý z bossů kolumbijského kartelu, kterého chytnete a vyslýcháte. Za prozrazení tajemství ho Catalina zabije.

17) Catalina


 

Catalina je vaší přítelkyní do té doby, než při vykradení banky vám pošle kulku mezi oči. Je to mimo jiné i šéfka kolumbijského kartelu a budete se za ní honit celou hru. Nakonec ji i zabijete.

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies