GTA.cz

Telefonní mise Michal Deus | 10.10.2008

V průběhu hry se vám zobrazí na váš pager zpráva, že některý z bossů s vámi chce mluvit. Vše probíhá přes telefon, takže zadavatele těchto úkolů nikdy neuvidíte. Tyto mise není třeba dohrát ke splnění příběhové linie hry. Nejprve ale mapa s umístěním telefonů.


A) Modrý telefon


Tento telefon se nachází na prvním ostrově ve čtvrti Hepburn Heights. Místní šéf poličního gangu Diablos - El Burro má pro vás nějakou tu prácičku.



1) Turismo


Opatřete si rychlé auto, ideální je Banshee, případně policejní auto. Jeďte na start, kterým je úpatí Calahanského mostu. Postavte se na modrý check-point a vyčkejte odstartování. Vašim úkolem je objet celé město po vyznačené cestě a skončit první. Pokud skončíte druhý nebo horší, máte smůlu, musíte jet znovu.

Tip 1. - Tento úkol si splňte dříve, než dohrajete příběhové mise na tomto ostrově. Pokud je dohrajete, mafiáni v horní části města vás už nebudou mít příliš v lásce a vaše auto pro ně bude oblíbený terč.

Tip 2. - Startujte tak, že se na rovině před stojícími auty pořádně rozjeďte a bokem se lehce dotkněte soupeřů. Závod bude sice okažitě odstartován, ale vy budete mít již malý náskok.

Odměna: 10 000 USD
 

2) Já řvu, ty řveš


Úkolem je vyhodit bratry Forelliovi do vzduchu. Opatřete si bombu (první bod na radaru), podle radaru vyhledejte zmrzlinářské auto Mr. Whoopee a jeďte opět podle radaru na jih ostrova. Na označeném místě zaparkujte, spusťte melodii, aktivujte bombu a jděte do bezpečné vzdálenosti. Až si všichni bratři přijdou pro zmrzku, stiskněte tlačítko na detonátoru.

Tip 1. - Tento úkol si splňte dříve, než dohrajete příběhové mise na tomto ostrově. Pokud je dohrajete, mafiáni v horní části města vás už nebudou mít příliš v lásce a vaše zmrzlinářské auto pro ně bude oblíbený terč.

Tip 2. - Dobrá strategie je sehnat si Mr. Whoopeeho předem, ušetří vám to jeho hledání v průběhu mise. Pokud úkol plníte až po splnění příběhových misí, může být hledání auta díky mafiánům smrtelné.

Tip 3. - Chcete-li si auto Mr. Whoopee ponechat, nemusíte ho vyhazovat do povětří. Stačí zahrát onu melodii, počkat na bratry a přejet je jiným vozidlem, které si chytnete na sousední silnici...

Odměna: 6 000 USD

3) Trial by fire


Snadné, dojeďte na dvorek v Čínské čtvrti, jak vám radí radar :-). Najdete zde plamenomet, kterým musíte do dvou minut usmažit 25 členů triády. Máte to o to snazší, že modří hoši nemají zbraně. Dávejte si pozor jen na to, abyste nestáli blízko ohně, který by na vás mohl přeskočit.

Tip 1. - Díky možnému nebezpečí popálení, opatřete si předem brnění/armor.

Odměna: 10 000 USD

4) Velký a žilnatý


Nějaký holomek ukradl šéfovi jeho zásilku úplně nových pornomagazínů. Tvým úkolem je nastoupit do připravené dodávky a sbírat vysypané balíky magazínů. Po nastoupení do dodávky se začne odpočítávat 20ti sekundový limit. Za každý sebraný balík dostanete 1 vteřinu. Balíky jsou rozsypané na trase po celém městě a stopa končí v přístavišti. Zde najdete u ukradené dodávky zlodějě, kterého nemilosrdně zabijte. Zmocněte se dodávky a dovezte ji na místo určení. Zákazníci už čekají!

Tip 1. - Tento úkol si splňte dříve, než dohrajete příběhové mise na tomto ostrově. Pokud je dohrajete, mafiáni v horní části města vás už nebudou mít příliš v lásce a vaše dodávka pro ně bude oblíbený terč.

Tip 2. - Po cestě nemusíte brát všechny balíky. Snažte se je sice sebrat všechny, ale ne za cenu toho, že některé úseky vám budou trvat déle než vteřinu.

Tip 3. - Při zpáteční cestě si dávejte pozor, ať auto nezlikvidujete, jinak pojedete pěkně znovu.

Odměna: 20 000 USD

B) Zelený telefon


Zelený telefon se nachází na Staunton Islandu ve čtvrti Asparantia. Tentokrát po vás chce King Courtney, aby jste mu pomohli se vzestupem jeho gangu Yardies.



1) Bling Bling Scramble


Na mapě je romístěno 15 checkpointů a máte proti sobě 4 soupeře. Za celou jízdu musíte nabírat alespoň 8 z nich, jinak máte smůlu. Není to ale nic těžkého.

Tip 1 - je na vás, jaké auto si na misi vezmete. Sopuři mají také úplně jiná auta.

Tip 2 - Snažte se při závodě mic necouvat, protože ke každému dalším u checkpointu vede přímá cesta.

Odměna: 1 000 USD za každý checkpoint

2) Uzi řidič


Přijedou dva hošíci od Yardies, aby dohlédli na to, jak vám půjde další úkol. Nasedněte do připraveného Perenialu a jeďte tunelem do Hepburn Heights. Tady za jízdy postřílejte 10 členů Diablos.

Tip 1 - je dobré střílet za jízdy a na nic nečekat, dejte ale pozor, ať nezajedete k mafiánské čtvrti

Odměna: 10 000 USD; členové Diablos vás chtějí zabít

3) Gangcar round up


Courtney po vás chce, abyste ukradli některá gangstrovská auta - DIablo Stallion, Yakuza Stinger a Mafia Sentinel. Na mapě máte také vyznačenou garáž, kam auta odvezete.

Yakuza stinger najdete u vily, kde bydlí Asuka, je to kousek od vaší pozice k uložení. Další dvě auta jsou ale na Portlandu a tam vás nemá nikdo rád. Použijte proto tunel, vyhnete se Triádám. Diablo stallion najdete v Heptburn heights, takže žádný problém. Mafia Sentinel stojí na severu - před Salvatorovou vilou. Dejte pozor na sgtřílející mafiány.

Tip 1 - pokud vám nepůjdou auta ukradnout, uložte si je do garáže a při misi vyzvedněte

Tip 2 - rozhodně použijte tunel mezi Portlandem a Stauntonem

Odměna: 10 000 USD
 

4) Království přichází


Poslední mise je docale těžká. Jeďte proto na stanovené místo, kde nastupte do auta. Začne se na vás sesypávat horda magorů s dynamity, proti kterým se jen těžko brání. Snažte se proto co nejrychleji zničit jejich dodávky.

Tip 1 - Ujistěte se, že máte slušné zbraně

Tip 2 - Určitě mějte plno zdraví a štítu pro tuhle misi
 
Tip 3 - Snažte se co nejdřív opustit to parkovište. Pak objeďte budovu a vedle vchodu, kudy přišlo auto s těma magorama v animaci, jsou z venku budovy schody s výhledem na parkovište. Odsud zničte auta.


Odměna: 10 000 USD; Yardies vás chtějí zabít

C) Červený telefon


Tento telefon najdete v oblasti Wichita garden na Shordside Walle. Místní šéf D - Ice po vás chce trochu pomoct si přivydělat. Proto pro vás připravil pár misí.



1) Uzi prachy


Máte během dvou minut postřílej z auta 20 členů místního gangu Nines - mají fialové hadry. Vezměte si proto nějaké auto a jezděte neustále okolo této čtvrťe a střílejte z auta hochy ve fialovém - jiné vám to počítat nebude.

Tip 1 - Je dobré neustále jezdit, protože jak se zastavíte, gangy po vás budou střílet

Tip 2 - jezděte neustále okolo celé čtvrti

Tip 3 - snažte se nepříjít o vaše auto, protože hledání nového zdržuje

Tip 4 - pokud vás uvidí gangster v autě, jak střílíte jeho druhy, začne do vás bourat

Tip 5 - pokud vyvoláte bitku, postříljete koho můžete a rychle odjeďte dál, ať to vaše kára moc neschytá

Odměna: 10 000 USD

2) Toyminator


Ihned po dokončení hovoru jeďte k pozici na mapě, kde nastupte do dodávky Toyz. Nyní musíte s autíčky na dálkové ovládání vyhodit do vzduchu tři obrněná auta s drogami. Není to těžké, stačí najet pod auto a sisknout CTRL nebo mu najet do pneumatiky.

Tip 1 - jediným problémem je to, aby jste nevyjeli z oblasti signálu ovládání, tak pozor na to

Odměna: 10 000 USD

3) Určen k odpalu


Opět se vydejte na to samé parkoviště, jako v předchozí misi, jen nastupte do Infernusu. Máte časový limit, za který musíte dojet do Saint marks. Je to celkem pohoda, protože času je hafo, jen při větším nárazu auto bouchne, proto jeďte opatrně. Po deaktivaci bomby jeďte zpět na parkoviště, odkud jste vyjeli a dovezte auto nepoškozené.

Tip 1 - Pokud auto poškodíte, doje%dte ho opravit k Pay nad Spray

Tip 2 - Až budete v Saint Marks, dejte pozor na mafiány s brokovnicemi

Tip 3 - Rozhodně použijte tunel, je to rychlejší

Odměna: 20 000 USD

4) Bullion Run


Letadlo vezoucí platinu na letiště ztratilo část svého nákladu, proto rychle seberte nějaké auto a jeďte na místo, kde je rozházená platina. Musíte sesbírat celkem 30 kousků, ale při každém dalším se vám auto značně zpomalí, porot jich berte tak sedm najednou a odvezte je do nedaleké garáže.

Tip 1 - dejte pozor na policii, která po vás půjde
Tip 2 - je lepší si vzít nějaké silnější auto např Kartel Cruiser

Odměna:
25 000 USD

5) Rumble


Poseldní boj s gangem The Nines je tady. ¨Před vaším domem naberte bráchu D - ICe a jeďte na Stautonovo odpočívadlo. Tam zmlaťte basebalkou všechny gangstery.

Tip 1 - stačí stát na místě a pořád mlátit přibíhající gangstery

Odměna: 10 000 USD

D) Marty Chonk (bílý telefon)


Poslední telefony jsou v Portlandu ve čtvrti Trenton - vedle Joeyho opravny. Každý den cca od osmi ráno do šesti večer zvoní před továrnou na psí žrádlo telefon.

 

1) Gauner


Po dokončení hovoru dojděte dovnitř továrny pro Perennial. Vyzvedněte ředitele banky a pak se vraťte k továrně. Marty ředitele zabije a aby jste se zbavili důkazů, tak auto odvezte do drtičky.

Tip 1 - je to tak snadné, že mě žádný nenapadá

Odměna: 1 000 USD

2) Zloději


Opět dojděte dovnitř továrny a nastupte do Sentinelu. S ním vyzvedněte dva zloděje z Red Lightu a vraťte se do továrny. Marty opět oba zabije a vy jeďte auto přestříkat a pak ho dovezte zpět.

Tip 1 - opět snadná mise, na co tip?

Odměna: 3 000 USD

3) Žena


Martyho žena si nějak moc vyskakuje, tak se jí musíte zbavit. Seberte Esperanto na dvorku a vyzvedněte manželku před Ammu nation a zavezte ji zpět do továrny - Marty ji zabije. Pak auto shoďte do vody.

Tip 1 - je dobré auto přistavit k vodě a druhým do něj strčit, aby spadlo do vody

Odměna: 2 000 US
 

4) Její milenec


Poslední, kdo zbývá je milenec Martyho ženy. Vyhrožuje, že práskne na Martyho vraždy, proto nastupte do Stallionu a naberte ho v CHinatownu. Dovezte ho do továrny, kde na něj čeká Marty, aby ho zastřelil. Milenec je ale rychlejší a jeho brokovnice průraznější - tím přebírá podnik.

Tip 1 - není třeba

Odměna: 4 000 USD

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies