GTA.cz

Zbraně Michal Deus | 10.10.2008

Zbraně, které se vyskytují ve hře:

 

1)  Ruční souboj




Když dojdou zbraně, nebo když nemáte jinou zbraň po ruce, musíte používat ruce nohy... Umlátit člověka dá celkem práci, proti skupině lidí nemáte skoro šanci.
 

2) Baseballka




Většinou ji najdete u své skrýše. Pokud nemáte jinou zbraň, dá se hojně využít v soubojích 1 na 1. Chcete-li někomu upravit haubnu na autě, je tento klacík to pravé do vašich ruček.
 

3) Colt .45




Obyčejná pistolka. Potřebujete-li někoho zastřelit, počítejte s tím, že to nebude tak snadné. Minimálně tři výstřely...
Používají policisté a méně vyspělé gangy.
 

4) UZI




První automat. Má velkou výhodu, dá se s ním střílet i z auta (při bočních pohledech, defaultně nadefinováno na klávesy 1 a 2 na numpadu)
 

5) Shotgun




Velice účinná proti autům, doporučuji střílet na oblast motoru. Není příliš přesná a na dálku je téměř k ničemu. Také má pomalé nabíjení.
 

6) AK-47




Starý známý kalašnikov. Ruský samopal, v arabských zemích je dostupný snad i v cukrárnách. Nedá se s ním střílet při chůzi, ale to je jen maličkost. Velmi dobrá zbraň.
 

7) M16




Těžký automat. Touhle mašinkou uděláte z auta za pár vteřinek hořící vrak. Pokud to myslíte se voji kariérou vážně, musíte ji mít! Za chůze se z ní samozřejmě střílet nedá.
 

8) Sniperka




Nechcete-li chodit gangsterům až pod nos, používejte tuto ostřelovačku. Hodí se hned v několika misích. Taky se s ní krásně ustřelují hlavy :) Zoomuje se PageUp/PageDown.
 

9) Bazooka




Zbraň hromadného ničení. Jedna rána stačí, aby auto či vrtulník přestaly existovat. Na tank to ale nestačí. Jo a bacha: Miřte dobře a nestřílejte na blízké terče, jinak vás to zabije!
 

10) Plamenomet




Tohle smažítko nemá moc využití. Lidé sice krásně hoří, ale autům to nic neudělá. Je to ale jediná zbraň, která dokáže zlikvidovat tank! A opět bacha, i vy můžete začít hořet!
 

11) Granát




Kovové vajíčko, nejspíš pukavec :) Dá se použít útočně i obranně (dle délky natažení a puštění). Zlikviduje lidi, auta, ale tank ani vrtulník ne. Upozornění: neházejte si ho pod nohy.
 

12) Molotov




Zápalná láhev. Má stejnou účinnost jako plamenomet, ale po dopadu se rozprskne do kruhu o velkém poloměru. Doporučuji nejprve vyzkoušet na volném prostranství.
 

13) Auto-bomba s dálkovým detonátorem




Namontuje vám ji pan 8th Ball ve svých garážích. Samozřejmě ne zadarmo. Než vylezete z auta, aktivujte bombu (defaultně levé tlačítko myši), vystupte a popoběhněte kousek dál... 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies