GTA.cz

Ghost town Michal Deus | 14.10.2008

Velice zajímavá část města je Ghost town - město duchů. Autoři ji použili jako kulisu pro vytvoření intra ke hře. Dá se sem ale dostat pomocí Doda - letadla. Stačí přeletět přehradu a kopec s hvědárnou na Shordside Walle.

Pokud nevíte, jak se do města dostat, čtěte níže (pod obrázky).

Město je složeno pouze z kulis, takže zde nenajdete žádné lidi, prostě nic, jen kulisy. Zde máte nějaké obrázky z města, takže si pusťte intro a kochejte se.



















 

Do města se můžete dostat pomocí letadla Doda (návod k létání zde) nebo pomocí malého triku.

Stačí si stáhnout tento soubor, ve kterém je přibalen ještě mnou přeložený návod, jak ho do hry vložit. Jde o most, který vás z odpočívadla na Wichita Gardens v Shordside Walle dovede až do Ghost townu. Most není dobře zpracován, ale svému účelu slouží skvěle (díky autorovi)
 
 

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies