GTA.cz

Import/Export Michal Deus | 11.10.2008

V celém Liberty je několik garáží import / export, kam stačí dovést požadované auto a dostanete malou odměnu. Pokud splníte celý seznam, tak si můžete kdykoliv zajít do garáže a auto si kolikrát chcete vyzvednout. Je to snadné.

Pokud budete mít problémy najít nějaké auto, klikněte sem.

Nejdříve ještě mapa s jednotlivými garážemi.



1) Portlandská garáž (na mapě číslo 1)

 
 
Tahle garáž se nachází v Portlandu  v přístavišti. Většinou sem musíte dovézt nějaké to přepravní či transportní vozidlo a za každé z nich dostanete 1500 USD. Za splnění seznamu pak ještě dalších 200 000 USD.

Seznam požadovaných aut:

Securicar
Moonbeam
Coach
Flatbed
Linerunner
Trashmaster
Patriot
Mr. Whoopee
Blista
Mule
Yankee
Bobcat
Dodo
Bus
Rumpo
Pony

2) Shordside Walle (na mapě číslo 2)

 
 
 
Druhá garáž leží v Shordside Walle. Za každé auto na seznamu dostanete opět 1500 USD a za splnění celé garáže 200 000 USD. Zde ale po vás chtějí především civilní vozy.

Požadovaná auta:


Sentinel
Cheetah
Banshee
Idaho
Infernus
Taxi
Kuruma
Stretch
Perennial
Stinger
Manana
Landstalker
Stallion
BF Injection
Cabbie
Esperanto

3) Portland - jeřáb (na mapě číslo 3)




Tak téhle lokaci se nedá říkat garáž, ale spíš parkoviště. Přijede pod jeřáb s autem, ten ho vyzvedne a dá na loď. Nezapomeňte ale také vystoupit. Zde po vás chtějí hlavně speciální vozy.

Seznam aut:

Police Car
Enforcer
FBI Car
Barracks OL
Rhino
Ambulance
Fire Truck

4) Portland - neoznačená garáž (na mapě číslo 4)

 
 
 
Poslední garáž se nachází opět v přístavu v Portlandu a odemkne se až po misi Van Heist, kde do ní máte odvézt Securicar. Je neoznačená a místní po vás chtějí, abyste jim dovezli 10 Securicarů (obrněný vůz). Za první auto dostanete 5000 USD a za každé následující o 500 USD méně. Celkem tak dostanete 27 500 USD za 10 obrněných vozidel.

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies