GTA.cz

Návod Petr Kovář | 04.10.2008

Začni novou hru a podívej se na intro. V intru se dozvídáš, proč máš na sobě trestanecké hadry a proč se musíš schovávat před policajtama do doby, než si najdeš nové šaty. Jako první úkol máš dovést sebe a svého spoluvězněného bratra do nějakého úkrytu. Dole na Radaru máš zobrazenou ikonku fialového domečku. Jeď tedy k němu. Jakmile vjedeš do dvora, zastav na modré značce. Převlíkni se a jeď dál k fialovému bodu na mapě, kde dostaneš první úkol: 

1) PORTLAND : LUIGIHO DĚVKY (1 500 $)

Jak dostaneš od Luigiho úkol, tak nasedni do auta a vydej se za děvkou (k fialovému čtverci na mapě). Jeď k ní a počkej až nasedne a dávej pozor na auto a ať ji nesrazíš. Mise by skončila. Dovez ji zpátky (k fialovému bodu na mapě). Mise splněna. Teď jeď do svého úkrytu si uložit hru, tak jako po každém dobře splněném úkolu (na mapě je vyznačen jako fialový domek). Dodatek : nikdy neplýtvej zbytečně náboji a dobrými zbraněmi (odstřelovačka, bazuka, plamenomet). Pro další úkol si jeď zase za Luigim.
 

2) NECPI SPANK MÝM DĚVKÁM (4 000 $)

Jeď na místo na mapě označené jako L (Luigi). Pokud nemáš auto, tak počkej na silnici až nějaké auto pojede, stoupni si před něj a zmáčkni ENTER pro nástup do auta. Dávej si pozor, aby tě při kradení neviděli policajti, totéž při přejíždění lidí a když, tak se nenech chytit ! Jakmile přijedeš k tomu L, tak dostaneš úkol. Vezmi si bejsbolku připravenou naproti klubu, nasedni do auta a jeď k zelenému čtverci ne mapě. Oběť můžeš buď přejet, nebo vystoupit z auta (ENTER) a chlápka dobít bejsbolkou. Tak se čiň ! Jak to bude hotové, tak nasedni do auta poblíž chlápka (s modrou šipkou na střeše) a jeď na místo značené na mapě sprejem. Jeď do garáže a nech se opravit, potom auto zavez do Luigiho skrýše označené na mapě. Ulož hru a hurá pro další job za Luigim.


3) DOVEZ MISTY MÍSTO MĚ (1 000 $)

Nasedni do nějakého auta a jeď k Luigiho klubu. Po zadání úkolu nasedni do auta a jeď do parku (fialový čtverec na mapě). Zastav na modrém válci a zatrub (implicitně Shiftem). Až Misty nasedne, tak ji dovez k Joeymu. Teď máš na výběr ze dvou úkolů, ale budeme se zatím držet Luigiho, takže jeď k Luigiho klubu pro úkol (na mapě L).

 

4) PASÁK S BROKOVNICÍ (4 000 $)

První docela zajímavý úkol. Nasedni do auta a vydej se k na mapě vyznačenému tmavě fialovému čtverci. Je to auto. Svým autem se toto auto můžeš pokusit obrátit na střechu - auto vybuchne, nebo mu zatarasit cestu, vystoupit a napálit dvakrát brokovkou od Luigiho do auta, které pak vybouchne. Ulož a jeď zase za Luigim pro další úkol.
 

5) POLICEJNÍ PLES (4 000 $

V tomto úkolu máš 5 minut na to, abys zavezl děvky (zelené čtverce) na určené místo (fialový čtverec). Na tomto určeném místě se také nacházejí 2 policejní auta, která je dobré si na tento úkol vzít (rychlá, odolná, 4 lidi), ale objeví se až při úkolu. Poté jeď za Joeym pro úkol
 

6) POSLEDNÍ MIKOVO JÍDLO (10 000 $)
 

Nasedni do připraveného Idaha, nalož ho bombou a nepoškozeného ho vrať zpět. Kdybys ho rozbil, musíš ho jít opravit, ale bacha na čas ! Jeď za Joeym pro další job.
 

7) FAREWELL CHUNKY LEE CHONG (10 000 $)

Po zadání úkolu nasedni do auta a jeď na vyznačené místo. Vytáhni svou nejúčinnější zbraň, podívej se na krátké video a hned jak skončí odstřel zdrhajícího chlapíka v bílém ohozu, rychle zdrhni. Ulož a jeď za Joeym pro úkol.
 

8) VAN HEIST (20 000 $

Nasedni po zadání pokud možno do nějakého tzv. "High weight" auta a jeď rozbít určené auto. Po maximálním poškození do tohoto auta přesedni a dovez ho do garáží v přístavu. A bacha na poldy ! Ulož hru a jestli si chceš zazávodit, tak jeď k telefonu na mapě, jinak jeď za Joeym pro další úkol.

9) CIPRIANYHO ŠOFÉR (3 000 $)

Zavez Ciprianyho na uvedené místo na mapě. Po shlédnutí videa hned šlápni na plyn a jeď k fialovému čtverci - Ciprianiho úkryt. Odteď si můžeš v obchodě Ammu-Nation koupit i Uzi. A za Joeym pro úkol.
 

10) MRTVÝ SKUNK V KANÁLE (10 000 $)

Dojeď na požadované místo na mapě, nasedni do auta a rychle ujeď Forelliho bratrům a auto sešrotuj. Zase jeď za Joeym pro úkol.


11) ÚNIK (30 000 $)

Jeď na místo, zatroubením na modrém válci naložíš tři týpky, které zavezeš k bance. Hned jak skončí intro, ujeď poldům a tvým úkolem je najít někde ve městě 2 hvězdičky (1 hvězdička za chvíli zmizí sama). Jedna hvězdička je, když skočíš unikátní skok u pobřeží China Townu (jak je tam ta zelená alej a jezdí tam vlak) a druhá je mezi domy v uličce, když jedeš od banky pořád rovně (směrem od mostu). Jsou ale i jiné. Jeď tentokrát za Ciprianym (na mapě je vyznačen jako T) pro úkol.



12) ZNIČENÍ PRÁDELNY (20 000 $)

Jak ti Cipriany zadá úkol, vem si nějaké "High weight" auto a jeď rozbít prádelnu (3 vozy). Nejlepší taktika je vždycky vyhlídnutému vozu prádelny zatarasit cestu, vystoupit z auta a napálit to do něj 2x z brokovnice, jestli teda jsi nevystřílel všechny náboje. V tomto případě je to o něco těžší. Musíš auta zlikvidovat neustálým vrážením do nich až začnou hořet. Zajeď za Ciprianym, dá ti další úkol.
 

13) VYZVEDNUTÍ PENĚZ (10 000 $)

Jeď na místo, kde leží kufřík. V momentě, jak kufřík vezmeš, budeš obklíčen Triadami (ti v modrém). Tvým úkolem je všechny zabít - v pohodě (pokud ti to nejde, zkus nějakým autem zatarasit cestu,a potom kufřík dovézt zpátky Ciprianymu. Jakmile splníš misi, ulož hru a zase za Ciprianym pro úkol.

 

14) SALVÁTOR SVOLAL SCHůZKU (15 000 $)

Jeď si pro limuzínu nacházející se v domě Joeya. Nalož Luigiho a Ciprianiho. Ve chvíli, kdy naložíš i Ciprianiho, proběhne malé video, jak se na tebe řítí 3 Fish vany. Hnedka se jim snaž ujet a zamiř si to rovně směrem k šrotícímu stroji, kde se Fish vany lehko převrátí a když na tak je tam prostě rozstřílej (nebo jeď rovnou nahoru do kopce a vem to přímo k Salvatorovi. Ještě jeden náraz při prorážení barikády Limuzína ještě snad snese). Dávej si pozor hlavně na limuzínu ať nezačne hořet ! Když zničíš Fish vany, tak pokračuj k zatarasené bráně. Nebo zkus vystoupit a odbouchnout je ručně, mohou ti limuzínu lehko rozstřílet. Potom pokračuj do garáže. Ulož a za Salvátorem (na mapě je vyznačen jako S) pro úkol.

 

15) PRŮVODCE (10 000 $)
 
Dovez Marii na určené místo, potom ji dovez na párty. Po přehrání videa počkej, než Marie nastoupí (v žádném případě se nepouštěj do akce), potom rychle ujeď schovat se do Salvátorovy garáže. Po splnění mise jdi opět za Salvátorem pro další úkol.


16) SEKÁME TRÁVU (15 000 $)

Hned se rychle vydej před Luigiho klub a zpovzdálí sleduj taxik (nesmíš být u něho moc blízko). Čekej, než kudrnáč do taxiku nasedne a potom ho sleduj. Je v tom ale malý háček : sledovat ho musíš tím způsoben, že taxík musíš pořád vidět, ale nesmíš jet k němu moc blízko, aby se kudrnáč nevystrašil - byl by to konec mise. K zjištění míry vystrašenosti slouží ukazatel v pravém horním rohu obrazovky. Po shlédnutí videa kudrnáče zabij. Jakmile splníš úkol, ulož si hru a jeď si pro další úkol.
 

17) TRIADY A ÚTRAPY (30 000 $)

Tak a právě se účastníš války gangů. Tvým úkolem je zabít vytipované chlápky. První nejbližší dva jdou v pohodě. Na třetího musíš následovně : musíš nasednout do Triad Fish van auta, projet bránou a poté chlápka a ostatní popřejíždět a odstřelit (poslední se dá také vyřídit tak, že zpoza plotu zezadu budovy vylezeš na kopec a sniperkou ho jednoduše odděláš). Jdi za Tonym Ciprianym pro úkol.


18) ODPAL RYBU (30 000 $)
 
Dojeď na určené místo. Tam nasedni do popelářského auta naloženého bombou. Opatrně dojeď k budově triadského gangu, auto postav mezi nádrže, aktivuj bombu (implicitně NUM+) a uteč někam. A za Salvátorem pro další úkol.


19) BOMB DA BASE : ACT II (150 000 $)

Nasedni do auta a jeď k na mapě označenému místu 8 (garáž, kde se do auta dávají bomby). Jak dorazíš, tak si stoupni do modrého válce (vpravo od vjezdu do garáže, kde by ti namontovali bombu). Týpek ti řekne že potřebuje 100 000 $, které už na 100% máš. Znovu si tedy stoupni do modrého válce. Týpek ti dá sniperku a půjde s tebou.

Ovládání sniperky:
Del - zaměřovací mód (je dobré nastavit si to na pravé myšítko)
Page up a Page down - přiblížení a oddálení.

Nasedni s chlápkem do nějakého auta a dojeď na označené místo. Vyhlídni si nějaké dobré odstřelovačské místo, nejlepší je však na střeše naproti lodi (jde se tam po železných schodech kolem nádrží). Jakmile poprvé vystřelíš, tak týpek jde do akce, takže je dobré si rozvrhnout koho zabít - napřed ty u aut, potom ty navrchu. Je dobré je střílet co nejrychleji, nejlépe do hlavy, aby týpka nezabili. Protože pokud ti ho zabijou, tak bez nahrání tě to bude stát dalších 100 000$. Poté jsi dojdi pro další úkol za Salvátorem.


20) POSLEDNÍ ŽÁDOST (20 000 $)

Salvátor ti zadá úkol, ale do připraveného auta nenasedej. Jak se později dozvíš na pageru od Marie, jedná se o past. Jeď teda k molu a odvez kočky k molu na druhém ostrově. Po rozhovoru s Asukou si jdi uložit hru do nové skrýše ve druhém městě a potom jdi za Asukou pro úkol (na mapě je označena Áčkem). Staunton Island :
 

21) SAYONARA SALVATORE (25 000 $)

Po zadání úkolu se hned vydej přes opravený most, nebo tunelem na první ostrov k Luigiho klubu. S autem zastav někde mimo, abys nebyl podezřelý. V domluvený čas Salvatore odchází z klubu. V této chvíli vyběhni z auta nejlépe s brokovnicí v ruce a odstřel maníky v černém. Jakmile to uděláš, Salvatore bude zdrhat z klubu. Tak ho nezapomeň taky odstřelit. Mise kompletní. Pak jeď do druhého města si uložit hru a tentokrát si můžeš vybrat : buďto půjdeš k telefonu si zazávodit, nebo pro úkol za Asukou. Asuka má úkol


22) POD DOHLEDEM (15 000 $)

Tvůj úkol je jasný. Pozabíjet členy gangu. S prvními dvěmi v Believe parku to jde lehce - odprásknout. S autem - vezmi brokovku a napal to 2x do auta, než ti parchanti povylézají z auta ven. Haranti u Casina - bez sniperky to jde těžce, jinak je to se sniperkou v pohodě. Až si s tím poradíš, tak si jdi pro další úkol k Asuce.

 

23) ČISTKA PAPARAZZIHO (10 000 $)

Tvůj úkol je docela jednoduchý. Máš zabít chlapíka ve člunu. Nasedni tedy do připraveného policejního člunu a vydej se pronásledovat člun s chlapíkem. Nesnaž se zatím o nic, jenom pozorně sleduj člun, aby ti neujel. Jak chlapík vysedne na molu ze člunu, musíš rychle taky vysednout ze člunu (musíš se dostat co nejblíže k dřevěnému molu, zmáčknout Enter a pak přeskočit na molo) a pokud budeš dostatečně rychlý, tak utíkajícího chlapíka hned odstřel. Jestli tak rychlý nebudeš, tak se rychle vydej jeho směrem (pořád ho ale musíš vidět), nasedni do banshee a rychle zataras ujíždějícímu chlápkovi cestu, vysedni z auta a brokovkou odstřel auto. Jakmille se ti to povede, jdi k Asuce. (Tohle se dá i obejít : jakmile dojedeš k pobřeží se žlutým pískem poblíž lodi, tak vystup a připrav si sniperku. Stačí když se 3x - 4x trefíš do sudů, které má týpek za sebou na člunu. Když se ti to povede, explodují a je po problému).


Jednodušší řešení nám poslal Rastislav Magera - magera@pobox.sk: Pokud máte raketomet (můžete si ho koupit, nebo vyhledat někde v tajných místech města - anebo obstarat cheatem :o)), postavte se na místo za Asukiným domem (těsne před schody, které vedou dolů k molu. Potom už jen namiřte raketu na loď, stačí dvě rány do lodě a máte po problémech. A nemusíte ani sedat do lodě a honit toho novináře :-).
 

24) RAYOVA VÝPLATA (10 000 $)

Tento úkol je pro zdatné řidiče a pro rychlá auta. V první řadě si sežeň Banshee a jdi si pro úkol. Co nejrychleji se dostaň k 1. ,2. ,3. a 4. telefonu (na toto celé máš pouze 3 a půl minuty). Jakmile se dostaneš ke 4. telefonu, tak časový limit skončí a ty máš jít na záchodky v Believe parku. Jdi pro úkol za Asukou.

 

25) KOŽELUH SE DVĚMI TVÁŘEMI (20 000 $)

Úkol je i tentokrát jasný. Zabít chlápka utíkajícího z kasína. Jak úkol začne, vydej se pronásledovat chlápka. Jakmile ale do auta jen jenom trošičku ťukneš, policie tě začne hledat a přibydou ti 4 hvězdičky hledanosti. Je nejlepší ho předehnat, vysednout a 2x do něho napálit brokovnicí, aby auto vybuchlo. Jestli to tak neuděláš, musíš auto buďto úplně zdemolovat, nebo otočit na střechu a zdrhajícího chlápka přejet. Když splníš, jdi si pro úkol do kasína (na mapě je označeno K).

 

26) KANBU-BUST OUT (30 000 $)

Je dobré si předem na tuto misi pořídit policejní auto. Takže dojeď policejním autem ke kasínu, vyzvedni si úkol, nasedni zpět a jeď auto naložit bombou. Až v autě bude bomba, tak dojeď do zadní části policejní stanice (přes bránu), stoupni si do modrého válce a aktivuj bombu a uteč. Jakmile vybuchne, nasedni do policejního auta, dojeď k vytvořené díře a nech Yakuzu nasednout. Ujeď zase přes bránu směrem k fialovému čtverci na mapě. Během cesty si vyměň auto, protože policejní nejde opravit, ale bacha na poldy a jeď se opravit. Když toto všechno splníš, tak si hru ulož a pro další úkol si dojdi zase do kasína.

 
27) GRAND THEFT AUTO (25 000 $)

Toto je druhá mise pro zdatné řidiče a rychlá auta. Doporučuji si tedy někde obstarat Banshee a potom si jít pro úkol. Máš 6 minut na to, abys dovezl 3 auta do určené garáže (nachází se vedle garáže, kde si opravuješ auto a otevře se ti, když před ní přijedeš). Má to ale háček. Za prvé zajímavý časový limit a za druhé auta musí bít nepoškozená, nebo je musíš opravit, ale to stojí nějaký ten čas. Takže buďto budeš jezdit rychle a zběsile a s nabouraným autem, nebo pomalu a s autem jako novým. Můžeš si vybrat, ale zvládnout to jde. Já, když jsem hru hrál poprvé, tak jsem tento úkol splnil až na potřetí a teď ho zvládnu na poprvé a mám ještě 1 minutu a 9 sekund k dobru. Jakmile úkol splníš, tak si jdi pro další do kasína.

 

28) KRÁDEŽ DOHODY (25 000 $)

Chlápek ti zadá úkol, jdi si ukradnout Yardie Lobo (nachází se na 2. ostrově, když se vydáš doprava od kasína Jako jediné auto má leopardí potahy vevnitř. Má také hydraulicky zdvihatelná kola - snad jen přední). Nalož chlápka a dojeď s ním na schůzku. Zatrub v modrém válci a postřílej všechny členy gangu (můžeš i toho svého). Nezapomeň si vzít kufřík. S kufříkem dojeď zpátky do kasína. Ulož hru a zase frč do kasína.

 

29) SHIMA (10 000 $)

Jeď si pro 1. kufřík. Až ho sebereš, jeď si pro 2. kufřík. Pak zkus něco vyžebrat u strýce a jeď do Portlandu oddělat pár chlápků a sebrat konečně poslední kufřík. Vše dovez zpět do kasína. Ulož si hru a pro další úkol si jdi zase do kasína.


30) SMACK DOWN (10 000 $)

V tomto úkolu máš zabít 8 dealerů SPANKU. Vem si banshee a rychle přejeď nebo nějak zabij 8 dealerů drog, ale musí to být rychlá akce, nebo utečou z ulic a je konec. Až se povede, tak si pro další úkol dojdi na záchody v parku (Na mapě vyznačeno R).


31) UMLČENÍ ZRÁDCE (30 000 $)

Jakmile dostaneš úkol, tak dojeď na požadované místo, kde se ti přehraje malé video s otevřeným oknem. Máš do něho hodit granát. Až se ti to povede, tak zabij chlápky v garáži (ochrana svědka) a hlavně zdrhající auto s chlápkem uvnitř. Je dobré ho hnedka odprásknout brokovkou. Jestli se ti to hned nepovede, tak nasedni do auta a pronásleduj ho, pak mu zataras cestu a odpráskni ho brokovkou. Za dalším úkolem jdi na záchody v parku (situace se dá řešit i tak, že ke všem výjezdům zaparkuješ auta, a to tak, aby nemohli vyjet a pak už ti nemají kam zdrhnout a následuje rychlý (jejich) konec).
 

32) NEDOSTATEK RUKOU (10 000 $)

Jeď na požadované místo a ochraň Phila stojícího u zatím nepojízdného tanku. Můj tip : je dobré si hnedka běžet pro bazuku na bedně (musíš vyskákat po malých bednách na zeď a pak přeskočit na zmiňovanou bednu s bazukou). Postupně pak s bazukou odstřeluj 3 přijíždějící auta (s bazukou se nejprve musí zamířit tlačítkem DEL a pak až vypálit), pak jen zastřel 2 maníky, co přiběhnou zezadu zleva a jdi za Philem. Nezapomeň si po splnění úkolu nakoupit dostatečné množství zbraní a střeliva. Jdi pro další úkol do parku na záchodky.


33) ZNIČENÍ DŮKAZŮ (10 000 $)

V této misi máš za úkol posbírat důkazové balíčky nacházející se v určeném autě. Když do tohoto auta nabouráš, tak vypadne balíček, kterej musíš sebrat. Tímto způsobem musíš posbírat dohromady 6 balíčků. Bacha na poldy a pro další job si jdi zase na záchody.

 34) ODEŠEL NA RYBY (35 000 $)

Jeď do Portlandu k fialovému čtverci na mapě, kde ukradni policejní člun a vydej se sledovat Rayova společníka. Až u něho budeš, tak ho předežeň, nebo si na něj počkej, odskoč entrem od řízení, posuň se do zadní části člunu, kde si vytáhni bazuku, zaměř a člun odpráskni. Ulož a jdi pro úkol na záchody v parku.


35) PLASTER . BLASTER (15 000 $)

Jakmile dostaneš úkol, tak si pořiď auto ve stylu "High weight" a jeď rozflákat sanitku na šrot. Jak sanitku rozflákáš, tak ještě párkrát přejeď tělo a je to ! Jenom bacha na poldy (3 hvězdičky hledanosti). Ulož si hru a pro úkol si jdi tentokrát k Donaldovi (na mapě označen D).
 

36) OSVOBODITEL (40 000 $)
 

Na splnění tohoto úkolu potřebuješ Kolumbian gang car (Kartel Cruiser), nacházející se kolem stavby s červenou konstrukcí a vevnitř v tomto objektu. Až si ho obstaráš, tak jeď dovnitř přes bránu do určeného objektu. Tam zabij kolumbijce a v jedné z garáží zachraň starého orientální gentlemana. Poté ho dovez zpátky k Donaldovi. Jak tento úkol splníš, tak jdi pro úkol k Donaldovi.

37) KRACH WAKA KASHIRY (30 000 $)

Na tento úkol zase potřebuješ auto Kolumbijců (Kartel Cruiser), Až ho seženeš, tak nedělej zbytečný blbosti, protože auto musí být v co nejlepším stavu, tak aby ti ho hned nerozstříleli. Jeď tedy k parkovací budově a vnitřkem se vydej až na její střechu, kde se ti přehraje video s Kenjim. Od této chvíle nesmíš nikdy vystoupit z auta, jinak bys byl prozrazený. Až vyjedeš na úplně nejvyšší podlaží budovy (na úroveň Kenjiho), tak už po tobě pujdou. Je nejlepší Kenjiho hned přejet a ujet, nebo skočit z budovy přes skokánek dolů. Jakmile se dostaneš od nich pryč, tak už stačí jen ujet z této části města pryč a je to! Poté jeď pro úkol za Donaldem.


38) VÝSADEK NA MOŘI (10 000 $)

Po zadání úkolu se rozběhne časomíra a ty musíš za tuto dobu stihnout nasednout do nějaké lodi v přístavu na 2. ostrově (u sídla Asuky) a dojet k letadlu (žlutý čtverec na radaru). Po vypršení času začne letadlo shazovat postupně 6 balíčků, které musíš pobrat. Háček je jedině v tom, že za každý nabraný balíček ti přibude jedna hvězdička hledanosti navíc. Je dobré se nikde nezdržovat a co nejrychleji je posbírat a valit zase zpátky k přístavu, tam vysednout, rychle nasednout do nějakého auta a rychle si jet auto přelakovat, nebo se už rovnou pokusit jet odevzdat balíčky k Donaldovi. Pro další úkol si jeď také k Donaldovi. Shoreside Vale :


39) GRAND THEFT AERO (50 000 $)

Jak dostaneš tento úkol, tak si to poprvé zamiř na 3. ostrov (přes zvedací most). Dojeď až na letiště k hangáru (fialový čtverec na mapce). Všechny kromě letadla s balíčkem rozstřílej. Až se ti to povede, vezmi z Doda balíček a jdi k autu před hangárem, kde se ti přehraje video. Nasedni do něj a vydej se nazpět do 2. města do staveniště s červenou konstrukcí. Všechny, co uvidíš taktéž rozstřílej a vydej se výtahem do vrchní části budovy. Poté jdi s balíčky zpět za Donaldem. Ulož si hru a jdi si pro úkol taktéž za Donaldem.


40) ESCORT SLUŽBA (40 000 $)

Za celým tímto úkolem stojí ochránit auto převážející balíček. Takže po celou dobu se snaž jet před ním a likvidovat kolumbijce a jejich auta až do doby, než přijede do garáže ve 3. městě. Až se ti to podaří, tak si můžeš buďto zazávodit u telefonu ve 3. městě, nebo jít k Donaldovi pro další úkol. Tak jeď k Donaldovi.


41) NÁVNADA (35 000 $)

V tomto úkolu se musíš dostat k připravenému autu stojícím u garáže ve 3. městě, nasednout do něj a vydržet určený časový limit, aby auto nevybuchlo. Doporučuji hned jak nasedneš do zmiňovaného auta, jet do tunelu. Menší doprava, méně policajtů, méně prostoru, ale bez tanků a těžkých vozidel, anebo kroužit na letišti. Až tento úkol splníš, pro další se vydej zase za Donaldem.


42) LOVEOVO ZMIZENÍ (nic)

Jdi si jenom pro úkol. Jakmile to uděláš, tak zjistíš, že Donald zmizel. Ulož hru a pro další úkol si jdi na záchodky v parku.

 
43) PODEZŘELÝ MUŽ (20 000 $ + auto (Patriot) + zbraně (bazuka, plamenomet atd.))

V tomto úkolu máš za úkol dovést chlápka z WC na letiště ve 3. městě. Na toto celé máš pouze 3 minuty, tak si musíš vzít Banshee. Doporučuji jet tunelem (vyskytuje se kousek od staveniště). V tunelu je malá doprava a hlídá ho jen minimum chlápků. Přes most to ani nezkoušej, protože je to jistá sebevražda. Až se ti ho k letišti podaří dovézt, jeď si vyzvednout do jeho garáže ve 2. městě auto a zbraně. Pro další úkol si jeď na staveniště a výtahem nahoru.
Tip: pokud vjedete autem do metra, pojedete bez protidopravy, bez stráží a vyjedete u letiště :-)


44) NÁVNADA 2 (35 000 $)

Po zadání úkolu jeď do třetího města plnit úkol. Za úkol máš nalákat postupně 3 auta (fialové

čtverce na mapě) ke svým chlápkům do žlutého čtverce na mapě, kde ho chlápci rozstřílejí. Během sledování nesmíš vysednout z auta. S některýma chlápkama si tví chlápci neporadí, tak jim můžeš pomoci. Až tento úkol splníš, tak si jdi pro další zase na staveniště.

45) ESPRESSO-2-GO ! (40 000 $)

V tomto úkolu musíš rozbít dohromady 9 stánků rozházených po všech městech (2 v

Portlandu, 5 v Staunton Islandu a 2 v Shoreside Vale). Nejprve si všechny stánky objeď, abys věděl, kde se nacházejí. Jakmile jeden stánek rozbiješ, tak se rozeběhne odpočet času. Začni u vrchního stánku v Portlandu, pokračuj do Staunton Islandu až do Shoreside Vale. Pokuď se nikde nezasekneš, budeš jezdit v Banshee a budeš rychle a účinně likvidovat stánky, tak by to neměl být žádný problém. Jakmile tento úkol splníš, tak si ulož hru a pro další úkol si jdi na staveniště.

46) S.A.M (45 000 $)

Jakmile dostaneš úkol, tak ti začne běžet čas, ve kterém musíš stihnout dojet si pro člun (fialový čtverec na mapě), dojet k bójce (světle modrý čtverec), odstoupit od řízení Entrem a počkat na letadlo (žlutý čtverec). Jakmile poletí letadlo nad tebou, tak ho jednou ranou z bazuky odstřel. Letadlo spadne na zem, a ty posbírej všechny balíčky co z letadla vypadly a přitom dávej velký pozor na policii (4 hvězdičky hledanosti). Poté najeď na plošinku na souš kousek od bójky a rychle vyskoč z lodi. U přistávací plochy mají přistavené auto Kolumbijci. Tak je odpráskni a nasedni do auta. Jeď rychle mezi letadla na letišti, kde se nachází hvězdička. Vyjeď z letiště ven a jeď si přelakovat auto. Až tě policajti nebudou hledat, tak se vrať zpátky na staveniště a výtahem nahoru. Zjistíš, že Marii unesli Kolumbijci a požadují po tobě výkupné 500 000 $. Jestli jsi tak rozhazoval penězi, že 500 000 $ nemáš, tak si je můžeš vydělat třeba ježděním v taxíku (nasedni do taxiku a zmáčkni NUM+). Až budeš mít dostatek peněz, tak si jdi uložit hru do 3. města. Pak jdi splnit to, oč tě žádají na místo na mapě vyznačené Céčkem.


47) VÝMĚNA (500 000 $ + splněny základní mise hry)

Tak a jak to rychle uběhlo a jsme u posledního úkolu, který zrovna napoprvé asi neuděláš. Je dobré mít 100% životů a 100% brnění. S 500 000 $ jeď na místo označené Céčkem. Podívej se na video, ve kterém zjistíš, že to byl podfuk. Jakmile video skončí, tak rychle uteč za barák (Kolumbijci tě nemusí ani trefit). Oběhni tento barák a dostaň se do garáže, kde si vezmi brnění a nasedni do Kartel Cruiseru. Jeď rychle k bráně, která se ti otevře a vyjeď ven. Podívej se na video s vrtulníkem, který musíš sledovat. Jeď k přehradě, kde odstřel stráže. Nasedni do nového Kartel Cruiseru a vydej se dál do objektu. Po cestě si vezmi odstřelovačku. Postupně se probij hordy nepřátel až k budově s vrtulníkem a používej ty nejlepší zbraně co máš. Nezapomeň brát taky zbraně od mrtvol ! Jakmile se dostaneš do blízkosti vrtulníku, ten vzlétne a začne vše bombardovat. Dávej si pozor na čas a vylez na střechu budovy. Odstřel stráže u Marie, vezmi si přichystanou bazuku. Máš jen 3 výstřely aby ses trefil do vrtulníku. Jakmile bude vrtulník na zemi, tak jdi pro Marii a vychutnej si outro hry. :-)

vyhledávání

reklama

editorial

Leaky nám již nějakou předběžnou podobu Grand Theft Auto 6 ukázaly. Musíme však ještě chvíli vydržet, než se dočkáme oficiálního představení v plné parádě. Jistě je, ale to, že se hra konečně blíží! V druhém pololetí 2023 bych očekával alespoň odhalení loga, či alespoň nějaké malé oficiální naťuknutí. Leaky totiž pochází z ranných fází vývoje hry a ta může být již na úplně jiné úrovni. Možná, že už není čím hráče překvapit, možná ale bude GTA 6 zas pořádný gamechanger. Těšíte se také? :)

Šéfredaktor

návštěvnost

odkazy

naše ikona

GTA.cz

partneři


Online hokej manažer - Zahraj si skutečný hokejový manažer!
3D wide HD wallpapers tapety na plochu

Vyťukej.cz

Zobrazit vše


© 2005 - 2024  Honza Svatoš & Scorpions.cz | XHTML & CSS:  Ondřej Mirtes | Design:  Paľo Delinčák | Ochrana osobních údajů | Nastavení cookies